Nieuws Antwerpen Flyinggroup opent tijdelijke kantoren op Antwerp International Airport

Flyinggroup opent tijdelijke kantoren op Antwerp International Airport

Flyinggroup opent tijdelijke kantoren op Antwerp International Airport

ANTWERPEN – Dat Flyinggroup haar positie op Antwerp International Airport flink verstevigt, las u eerder al op Made in Antwerpen. Met een investering van 1,5 miljoen euro wordt het hoofdkantoor volledig verbouwd. Die werken zijn nu aangevat, waardoor Flyinggroup tijdelijke kantoren heeft geopend.

De tijdelijke kantoren bevinden zich op de Luchthavenlei 7B en omvatten voornamelijk het administratieve gedeelte. Het onthaal, de afhandelings- en de onderhoudsloods blijven voorlopig op de Luchthavenlei 1/18. Voor de reizigers verandert er dus niets. Zij kunnen op de oorspronkelijke locatie terecht. Wel worden ze in een tijdelijke lounge verwelkomd, aangezien de huidige ook onder handen wordt genomen.

“Omdat we geloven in de toekomst van Antwerp International Airport, hebben we besloten om te investeren in een moderne werkomgeving voor onze medewerkers. Om de impact van de renovatie op de dagelijkse gang van zaken te minimaliseren, hadden we geen andere mogelijkheid dan tijdelijk te verhuizen naar andere kantoren”, klinkt het.

Flyinggroup wil hiermee ook benadrukken dat Antwerpen de uitvalsbasis van het bedrijf blijft. Andere media suggereerden immers een verhuis naar Kortrijk. “Daar komt wel een nieuw kantoor om onze werking in België uit te breiden, maar ons hoofdkantoor is en blijft in Antwerpen.”

De oplevering van het nieuwe hoofdkantoor is voorzien voor maart 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.