Nieuws Antwerpen Ford neemt na 85 jaar afscheid van Permeke-gebouw

Ford neemt na 85 jaar afscheid van Permeke-gebouw

Ford neemt na 85 jaar afscheid van Permeke-gebouw

Decennialang was het een vertrouwd zicht: de Ford Permeke-vestiging aan de Boomsesteenweg ten zuiden van Antwerpen. De Ford-vestiging, sinds enige tijd behorende tot Van Mossel Automotive groep, verhuist nu een kilometer zuidelijker op de Boomsesteenweg. Zo komt er een einde aan een tijdperk.

De toonzaal van het Permeke-gebouw ligt er leeg en verlaten bij. Klanten van Ford worden vanaf 10 januari verder geholpen in de nieuwe vestiging. Die bevindt zich iets verderop langs de Boomsesteenweg.

“Vanaf februari verhuizen ook onze service activiteiten naar deze locatie. Dit in een volledig vernieuwde State-of-the-art werkplaats waar nu nog volop aan gewerkt wordt. In deze totaal nieuwe vestiging is ons volledig Van Mossel Ford Antwerpen team nóg beter in staat om uw mobiliteit te garanderen”, zegt Leo Deprince, vestigingsdirecteur Van Mossel Ford.

Vertrouwde gezichten op post

Wie op zoek is naar een nieuwe wagen kan nog steeds bij vertrouwde gezichten Jo en Yves terecht. Ook het serviceteam bestaat uit Roy en zijn naaste medewerkers. “Om ons voor te bereiden op verdere groei krijgen we ondersteuning van enkele nieuwe gezichten.”

Het gekende gebouw dat nu leeg komt te staan, is eigendom van de familie Permeke. Een nieuwe bestemming is nog niet gekend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.