Nieuws Antwerpen Foreach zoekt 12 IT-specialisten

Foreach zoekt 12 IT-specialisten

Foreach zoekt 12 IT-specialisten

foreachDe software-ontwikkelaar Foreach viert tien jaar. Het bedrijf uit Merksem is in volle expansie en werd daarom in de Technology Fast 50-lijst van adviesbedrijf Deloitte aangeduid als een van de snelst groeiende technologiebedrijven van het land. Foreach wil daarom dit jaar 12 extra medewerkers aanwerven. Het bedrijf stelt nu 32 man tewerk.

Het softwarebedrijf focust zich met name op high-end webplatforms. Hiervoor specialiseert het zich in diverse ontwikkelomgevingen en technologieën als Drupal, Microsoft .NET, Java en PHP. Foreach zoekt in dit opzicht oa. een Drupal team leader, een Java team leader en een senior .NET ontwikkelaar, met de mogelijkheid om eveneens door te groeien tot team leader. Voor het team in Brussel kijkt Foreach ook uit naar een front-end ontwikkelaar.

“In 2015 hebben we de fundamenten gelegd om onze organisatie nog verder te professionaliseren”, vertelt Arne Vandamme, managing partner bij Foreach. “Op basis hiervan zijn we ervan overtuigd dat we in 2016 opnieuw flink kunnen groeien en nieuwe klanten zullen kunnen bedienen”, zo besluit Vandamme. In 2014 werd een omzet gerealiseerd van 2,7 miljoen euro.

Het bedrijf positioneert zich ten aanzien van zijn klanten als een langetermijnpartner. Foreach werkt  vooral voor dynamische klanten, die hoge eisen stellen op het vlak van kwaliteit en service. In de klantenportefeuille steken namen als De Persgroep, Voka, Mediafin, Adecco, boek.be, Resto, enz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.