Nieuws Antwerpen Form. komt naar Antwerpen

Form. komt naar Antwerpen

Form. komt naar Antwerpen

ANTWERPEN – De Mechelse sport- en lifestylestudio Form. ging 2,5 jaar geleden van start. Het concept wordt nu uitgebreid naar andere steden. De eerste nieuwe Form.-vestiging opent in november aan de Waagnatie in Antwerpen.

Bij Form.werk je in een besloten, veilige omgeving aan jezelf op verschillende domeinen: van sport tot gezonde voeding, energie, mindset en lifestyle. De eerste Form. studio werd in Mechelen opgericht door Larissa Coninx. Later stapte ook haar partner Mirte Mulder in de zaak. Momenteel werkt er een team van 6 personen.

Het ondernemersduo wil de groei verderzetten door nieuwe vestigingen te openen, met als eerste halte een Form. studio in Antwerpen.

“We geloven sterk dat Antwerpen klaar is voor én nood heeft aan een warm, toegankelijk en holistisch concept zoals Form. waar je in alle veiligheid en rust aan een sterkere versie van jezelf kunt bouwen”, aldus Larissa.

Pijlers

“We werken via drie pijlers: build, energize en joy. Afhankelijk van je behoeften wordt gefocust op een of meer van deze drie pijlers. Zo kun je werken aan een krachtig en gezond lichaam, opladen en ontspannen wanneer nodig en een positieve, krachtige mindset ontwikkelen.”

Het aanbod kan worden gevolgd via personal coaching of groepslessen, metamorfoseplannen, workshops, events en inspiratietrips, afhankelijk van waar de klant zich prettig bij voelt.

“Onze grootste troef? Een positieve en familiale sfeer zonder prestatiedruk gecombineerd met een aanpak op maat. Op die manier kunnen Form.-leden optimaal en op hun eigen tempo in hun kracht gaan staan”, vertelt Mirte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.