Nieuws Antwerpen Form. opent 2 Antwerpse vestigingen

Form. opent 2 Antwerpse vestigingen

Form. opent 2 Antwerpse vestigingen

ANTWERPEN/BERCHEM – Nadat we eerder in Made in Antwerpen reeds hadden gemeld dat de Mechelse sport- en lifestylestudio Form. naar Antwerpen komt, blijkt dat niet met één maar twee vestigingen te zijn. Komend weekend opent Form., een keten van sportstudio’s dat sterk inzet op motivatie en training leuk maken, een vestiging op het Eilandje een vestiging in Berchem in samenwerking met Yust.

Form. opent één sportstudio op het Eilandje, tegenover Club Vaag. “Onze sportstudio ligt wat hoger waardoor we beschikken over een fantastisch uitzicht met een prachtig terras. Heerlijk om te sporten in een stralend winterzonnetje”, aldus mede-eigenaar Mirte Mulder.

Daarnaast wordt nog een tweede vestiging geopend in samenwerking met Yust, het hippe co-housing project in Berchem. “Je zal personal training en groepslessen kunnen volgen in het prachtige gebouw. Daarna kan je terecht in het restaurant van Yust voor een heerlijke maaltijd. Door ook een kwalitatief sportaanbod te creëren binnen Yust, maken we het aanbod van Yust compleet.”

Zondag 12 januari is de grote openingsdag. “Dan kan je om 15u en 16u gratis bootcamps volgen op het Eilandje. Om 18u volgt er een openingsdrink in Yust.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.