Nieuws Antwerpen Fosbury & Sons opent komende jaren twee nieuwe locaties in Antwerpen

Fosbury & Sons opent komende jaren twee nieuwe locaties in Antwerpen

Fosbury & Sons opent komende jaren twee nieuwe locaties in Antwerpen

ANTWERPEN – 4 jaar na de eerste vestiging Harmony, opent Fosbury & Sons twee nieuwe locaties in Antwerpen. In het najaar van 2020 opent Clarisse in de Lange Klarenstraat, goed voor zo’n 3.000 m². In 2023 zal Montevideo de deuren openen: 11.000 m² aan co-workingspace in de historische Montevideo pakhuizen op het Eilandje.

De eerste kantoorruimte opende in 2016 in de WATT-toren aan Harmonie. Oprichters Serge Hannecart, Stijn Geeraets en Maarten Van Gool bieden een alternatief op het klassieke kantoorverhaal. Samen met cateraar Midori willen ze een fully serviced kantoorplek bieden, die de grenzen tussen werk en ontspanning doet vervagen.

“Ons concept past perfect in de hedendaagse samenleving waar bedrijven nood hebben aan flexibiliteit én stabiliteit. Met deze hybride kantoorruimtes komen werkgevers tegemoet aan de specifieke wensen van elke medewerker; plaats om comfortabel samen te werken maar ook om gefocust te werken, een interactieve cultuur waarin je mensen kan ontmoeten, mét bovendien ruimte voor rust en ontspanning”, vertelt Maarten Van Gool.

Clarisse, vlak aan de Meir, wordt een fully serviced kantoorruimte, recht in de binnenstad. Samen met OYO Architecten renoveerde het bedrijf een kantoorgebouw uit de jaren ’60. Vanop de verschillende terrassen van het gebouw zal huisbar Giorgio een prachtig uitzicht over de stad bieden.

De tweede locatie bevindt zich op het Kattendijkdok. Montevideo zal, met zijn 11.000 m², naast meeting- en eventruimtes ook plaats bieden voor extra grote privékantoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.