Nieuws Antwerpen Four & Five trekt nieuwe vennoot aan

Four & Five trekt nieuwe vennoot aan

Four & Five trekt nieuwe vennoot aan

ANTWERPEN – Tessa Gijbels komt samen met haar rechterhand Pauline Devos het team van Four & Five versterken. Het Antwerpse advocatenkantoor versterkt daarmee haar corporate en commercieel departement.

Tessa Gijbels beschikt over een uitgebreide ervaring in het ondernemings-, handels- en vastgoedrecht in een breed scala van sectoren. In haar professionele carrière was ze onder meer (senior) medewerker in het corporate en commerciële departement van Ambos NBGO en in het corporate en M&A departement van Loyens & Loeff. Daarnaast is ze één van de oprichtende vennoten bij het Antwerpse Cresco Law.

Bij Four & Five zal ze cliënten, gaande van prille start-ups tot gevestigde multinationals, adviseren over diverse vennootschapsrechtelijke en commerciële aangelegenheden. Met haar komst krijgt het advocatenkantoor er bovendien een sterke vastgoedpraktijk bij.

Anneleen Vander Elstraeten, managing partner Four & Five: “Met Tessa brengen we complementaire vaardigheden en expertise naar het kantoor. Het is duidelijk dat we hierdoor nog beter onze cliënten kunnen helpen met alle juridische uitdagingen die ze in hun levenscyclus als onderneming tegenkomen.”

Tessa Gijbels voelde meteen een match met het kantoor: “Four & Five onderscheidde zich vanaf het begin door een unieke, business-like aanpak om een advocatenkantoor te runnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.