Nieuws Antwerpen Foute cadeaus doorverkocht bij Troc.com

Foute cadeaus doorverkocht bij Troc.com

Foute cadeaus doorverkocht bij Troc.com

Dominique Munier - CEO TROC.COM Europa - Troc in WilrijkOok foute cadeaus gekregen met Kerst? Je kunt er mee naar Troc.com. Nogal wat mensen laten de spullen die ze eigenlijk liever niet willen hebben verkopen door een tweedehandswinkel. Troc.com heeft in dit opzicht een goede reputatie.

Je bleef er na de feesten mee zitten: cd’s, dvd’s, games, elektronica… Maar ook huishoudtoestellen en decoratie-artikelen. Gekregen van je kleinzoon of nonkel. Maar helemaal fout. Wat doe je ermee? “Net na de dure feestdagen willen veel mensen nog snel geld slaan uit hun ongewenste cadeaus”, zegt Pierre Bosseret van Troc.com “Ze komen ermee naar ons om er meteen geld voor te krijgen.”

Volgens een onderzoek heeft zelfs 1 op de zes Belgen effectief een fout cadeau gekregen. Een op de tien gaat zijn geschenken daarom meteen weer verkopen. Daarom is het vandaag ook weer opvallend drukker dan gewoonlijk bij Troc.com Daar kun je je spulletjes effectief cash laten inkopen of ze in depot laten nemen. Een expert van Troc.com bepaalt samen met jou wat die dingen waard zijn en neemt ze dan over. De cadeaus worden in de toonzaal optimaal uitgestald en meteen ook online gezet. Eens een koper gevonden is wordt het geld op de rekening van de klant overgeschreven. Troc.com ontvangt voor de hele operatie zelf een commissie van 38 tot 45% van de verkoopprijs.

Troc-com is een Franse keten die opgezet werd in 1982. De winkel heeft onderhand in België al 31 vestigingen waaronder liefst zes in het Antwerpse. De winkels van Deurne, Wilrijk, Brasschaat, Lier, Mechelen en Sint-Niklaas doen het uitstekend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.