Nieuws Antwerpen Frame21 door Vacature verkozen als hipste werkplek

Frame21 door Vacature verkozen als hipste werkplek

Frame21 door Vacature verkozen als hipste werkplek

frame21_drisagWie op de E313 langs het bedrijvenpark Herentals Industrie rijdt, zal het indrukwekkende en moderne gebouw Frame21 al wel gezien hebben. Het Business Center valt op omwille van de bijzondere architectuur, maar heeft ook nog heel wat andere voordelen. Het is nu door Vacature verkozen tot hipste werkplek van de provincie Antwerpen. “Dat heeft ongetwijfeld te maken met de filosofie die we de voorbije vijf jaar telkens hebben uitgedragen”, vertelt een trotse zaakvoerder Nicolaas Geenen. “Omdat iedereen veel tijd in zijn kantoor doorbrengt, is het belevingsgegeven enorm belangrijk. We zorgen voor een professionele look en feel, in combinatie met een persoonlijk contact. We hebben vooral ook veel geluisterd naar de klanten bij de inrichting en aanpassingen.”

Frame21 Business Center is gelegen langs de E313 aan het bedrijvenpark Herentals Industrie. Dat is strategisch een zeer goede keuze, want Herentals is één van de best bereikbare plaatsen. “De naam Frame21 verwijst naar afrit 21 op de autosnelweg”, legt Geenen het mobiliteitsaspect uit. “Herentals is een van de weinige regio’s die nog vlot bereikbaar zijn vanuit Antwerpen en Limburg, met een goeie connectie naar Brussel via Leuven. Er is sprake van een trend, waarbij meer en meer bedrijven – ook uit Nederland en Duitsland – de Antwerpse ring en het centrum willen vermijden.”

Bedrijven vinden bij de hipste werkplek van de provincie Antwerpen zowel kantooroplossingen, meetingzalen als eventruimtes. “We hebben recent nog één van onze grote ruimtes omgevormd, omdat we een meetingpoint wilden creëren voor bedrijven in het midden tussen Hasselt en Antwerpen.” Als extra troef beschikt Frame21 Business Center over een multifunctioneel sportdak met tennisveld, minivoetbalveld, basketbalveld, petanquebanen en sportbar. Frame21 Business Center is ondertussen voor 91 procent gevuld, maar Nicolaas Geenen bewaart graag die extra procentjes vrije ruimte. “Ik wil de mensen altijd kunnen verder helpen. In een vingerknip kan ik steeds een werkplek regelen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Stabroek
Stabroek

SRN Group valt in Amerikaanse handen

Het Amerikaanse Subsea Global Solutions, een toonaangevend commercieel duikbedrijf, heeft SRN Group overgenomen. De groep, actief vanuit Stabroek, is gespecialiseerd… Lees meer