Nieuws Antwerpen Frankrijklei verwelkomt nieuw hotel

Frankrijklei verwelkomt nieuw hotel

Frankrijklei verwelkomt nieuw hotel

ANTWERPEN – Aan de Frankrijklei zijn vorige maand de werken gestart aan een nieuwe Holiday Inn Express. Die zal 102 kamers tellen en in 2022 opengaan. Het hotel is eigendom van het Antwerpse bedrijf Smart Inn.

Eind vorig jaar kondigde hotelbeheerdersgroep PREM Hospitality een samenwerkingsakkoord aan met InterContinental Hotels Group (IHG), de groep achter onder andere Crowne Plaza en Holiday Inn. Ambitie is om een tiental hotels in België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk te openen. De eerste opent in Antwerpen. Voor PREM Hospitality wordt dit het tweede Antwerpse hotel, na Hotel Indigo Antwerp City Centre.

Bouke Koppert, coo PREM Group voor Continentaal Europa: “We zijn heel blij met deze nieuwe opening op een strategische locatie in het centrum van Antwerpen. Dit nieuwe hotel is een perfect voorbeeld van onze overtuiging in het groeipotentieel van de Belgische markt.”

Zicht op Opera

Het hotel richt zich op reizigers die een comfortabele en enthousiasmerende plaats zoeken om te rusten, nieuwe energie op te doen en te werken. De 102 kamers zijn voorzien van alle comfort en de hotelbar heeft een terras met zicht op de Antwerpse Opera.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.