Nieuws Antwerpen Frans familiebedrijf Armonia neemt recruiter Receptel over

Frans familiebedrijf Armonia neemt recruiter Receptel over

themabeeld.

Frans familiebedrijf Armonia neemt recruiter Receptel over

ANTWERPEN – Familiebedrijf Armonia Group neemt het Antwerpse hospitality en receptiedienstenbedrijf Receptel over. De overname kadert in de verdere groei van het bedrijf.

Armonia Group is opgericht in 1974 in Parijs door Patrick Thélot. Michael Bouwens, CEO bij Armonia Benelux is blij met de overname. “Receptel is een bekend en gerenommeerde leverancier van hospitality en receptiediensten in België. Met de overname willen we samen het dienstenaanbod verder ontwikkelen.”

Armonia heeft 16.000 mensen in dienst en bedient 4.500 klanten waaronder Estée Lauder, Louvre en Renault. De jaarlijkse omzet bedraagt 350 miljoen euro.

Receptel

Receptel bestaat sinds 2000 en was eigendom van RGF Staffing Belgium, een HR-dienstverlener op de Belgische markt met werkmaatschappijen zoals Unique, Start People en Bright Plus. Het bedrijf maakt deel uit van RGF Staffing die actief is in Azië-Pacific, Europa, Japan en Noord-Amerika.

De overname verandert niet veel voor Receptel. Het Belgische merk van Armonia zal Receptel heten en ook Caroline Saeremans, Business Unit Manager bij Receptel en de rest van het team blijven verbonden aan het bedrijf. “De overname biedt Receptel nieuwe kansen voor zowel klanten als medewerkers”, zegt Saeremans.

Met een jaarlijkse omzet van 10 miljoen euro telt Receptel 250 specialisten die actief zijn bij 150 klanten in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.