Nieuws Antwerpen Franse specialist in kantoorbenodigdheden vindt weg naar Antwerpen

Franse specialist in kantoorbenodigdheden vindt weg naar Antwerpen

Franse specialist in kantoorbenodigdheden vindt weg naar Antwerpen

Het van oorsprong Franse bedrijf Bureau Vallée wil na Wallonië en Brussel, nu ook Vlaanderen veroveren met hun grote assortiment kantoorbenodigdheden. In Sint-Pieters-Leeuw, Gent en Antwerpen opende de winkel afgelopen maanden al een filiaal. De Antwerpse vestiging is 3.000 vierkante meter groot en focust zich vooral op professionelen.

Bureau Vallée werd begin jaren ’90 opgericht in Frankrijk en sindsdien is de winkel een vaste waarde geworden als het aankomt op de verkoop van kantoorbenodigdheden, zowel voor professionelen als particulieren. Een kleine greep uit het assortiment leert de bezoeker dat je er alles vindt voor het functioneren van een bedrijf. Denk aan mappen, alle soorten en formaten papier, papierversnipperaars, (bal)pennen), maar ook bureaus en stoelen en inktpatronen.

Nadat de keten al winkels opende in Wallonië en Brussel, wil het nu ook de Vlaamse markt veroveren met drie nieuwe winkels. “Bureau Vallée is met 350 winkels in Frankrijk een autoriteit geworden. Wanneer mensen iets nodig hebben voor hun kantoor of voor de kinderen voor school, komen ze automatisch naar Bureau Vallée. Nu willen we dat ook bereiken in België”, vertelt Dejvi Prifti, verantwoordelijke aankoop.

Business dorp

In Sint-Pieters-Leeuw opende in december vorig jaar de eerste winkel en met Gent in februari en Antwerpen in juni, heeft Bureau Vallée al drie winkels op strategische locaties in Vlaanderen. De Antwerpse vestiging richt zich vooral op professionele.

“We bevinden ons in een business dorp en willen dat ook uitspelen naar de bedrijven rond ons. In Antwerpen hebben we een hele grote stock waardoor we grote hoeveelheden kunnen leveren aan bedrijven. Maar ook particulieren blijven hier zeker welkom.”

In Antwerpen zal je terecht kunnen voor onder andere bestickering van je wagen of grote informatiepanelen voor je bedrijf. Net als de andere vestigingen is er in Antwerpen ook een Bureau Market naast Bureau Vallée waar je alles vindt voor de inrichting van je kantoor. “Op deze manier vormen beide winkels, die tot dezelfde koepel behoren, een perfecte aanvulling op elkaar”, weet Dejvi.

Dat wil Bureau Vallée doen aan de hand van drie pijlers die ze belangrijk vinden: een scherpe prijs, een uitgebreid aanbod en een perfecte service.

“Met deze pijlers willen wij ons onderscheiden van de concurrenten. Dankzij ons uitgebreid gamma hoeven klanten geen verschillende winkels te bezoeken maar kunnen ze alles vinden bij ons. Ook online. We hebben ook heel wat merkproducten in huis zodat iedereen zijn gading kan vinden”, verduidelijkt winkelverantwoordelijke Dany Aerts. “Daarnaast kunnen we uitpakken met heel scherpe prijzen gecombineerd met opgeleid personeel zodat onze klanten alle uitleg krijgen die ze nodig hebben om tot de perfecte aankoop te komen.”

Bureau Vallée is een autoriteit op vlak van de verkoop van kantoorbenodigdheden. Na winkels in Wallonië en Brussel is het bedrijf nu ook actief in Gent, Sint-Pieters-Leeuw en Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.