Nieuws Antwerpen Freelancenetwork komt op hoger toerental

Freelancenetwork komt op hoger toerental

Freelancenetwork komt op hoger toerental

pietTijdens de eerste zes maanden van het lopende jaar kreeg Freelancenetwork liefst 2.145 jobs binnen. Dit is nagenoeg twee maal zoveel als tijdens diezelfde periode van 2014.

Het initiatief van Michel Piedfort lijkt daarmee op een hoger toerental te komen. De man zette binnen het Freelancenetwork tijdens de afgelopen weken verscheidene zogenaamde Open Coffees op in Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk en Brussel. Dit zijn events waarop freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen ontmoeten en idee├źn uitwisselen. Het Freelancenetwork krijgt daarmee gestalte.

Het succes van het initiatief schrijft Michel Piedfort ook toe aan de groeiende naambekendheid van de website en aan het groeiend bewustzijn bij ondernemingen dat freelancers een meerwaarde hebben wanneer ze ingehuurd worden. “Hun expertise helpt de bedrijven de concurrentie voor te blijven en is een waardevolle steun bij het opvangen van werkpieken.”

De groei van het aantal aangeboden functies bij Freelancenetwork is gelijkmatig gespreid over allerlei beroepen. Het aantal aanbiedingen in de verkoop is weliswaar licht gedaald maar de jobs in de ondersteunende functies bij marketing zitten in de lift. Het gaat dan om telemarketing, webdesign, copywriting enz. Er is ook opmerkelijk veel vraag naar administratieve funcites en HR-jobs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.