Nieuws Antwerpen Freelanceplatform Jellow steekt plas over naar Ierland

Freelanceplatform Jellow steekt plas over naar Ierland

Freelanceplatform Jellow steekt plas over naar Ierland

Naast België en Nederland is het on demand freelanceplatform Jellow vanaf deze zomer ook beschikbaar in Ierland. Het dochterbedrijf van het Antwerpse Mediahuis speelt hierbij in op de stijgende vraag naar freelancers. Ierse freelancers en opdrachtgevers kunnen zich nu al via Jellow.ie aanmelden om straks de ideale match te vinden.

Ierse opdrachtgevers kunnen dan Nederlandse of Belgische freelancers in te huren en visa versa. Hiermee creëert Jellow meer werkgelegenheid voor freelancers en biedt daarbij opdrachtgevers de mogelijkheid om snel en eenvoudig de beste specialisten te kunnen inhuren.

“Na het succes in Nederland en België zijn we verheugd Jellow nu ook in Ierland te introduceren waar reeds een interessante freelancemarkt heerst die op dit moment voornamelijk gedomineerd wordt door de intermediair”, bevestigt Noel Wilson, ceo Jellow. “Binnenkort kunnen Ierse bedrijven net als in België en Nederland ervaren hoe je sneller en goedkoper aan betere freelancers kan komen.”

Freelancers krijgen de kans om rechtstreeks en kosteloos in contact te komen met interessante opdrachtgevers in Ierland en de Benelux. Een veelbelovende volgende stap in de verdere uitrol van het freelanceplatform.

“Jellow is van grote meerwaarde voor werkgevers van elke omvang en biedt tegelijkertijd kansen aan freelancers om de meest geschikte job te vinden. We zijn er dan ook van overtuigd dat het succes van Jellow in Nederland en België, zich in Ierland zal herhalen”, zegt Paul Verwilt, coo Mediahuis, vastberaden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.