Nieuws Antwerpen Fresh Connection en FrigorExpress bouwen voortaan samen aan logistieke toekomst

Fresh Connection en FrigorExpress bouwen voortaan samen aan logistieke toekomst

Wouter de Koning (Fresh Connection) & Rob de Feiter (FrigoExpress).

Fresh Connection en FrigorExpress bouwen voortaan samen aan logistieke toekomst

Het Antwerpse Fresh Connection, bekend op vlak van expeditie, koelopslag en douane-afhandeling en de Waalse koeltransportspecialist FrigorExpress bundelen voortaan hun krachten. De interesse voor de samenwerking was er al vòòr de coronacrisis, maar kwam pas in de zomer van 2021 in een stroomversnelling.

Nu Fresh Connection en FrigorExpress besluiten om samen te werken, verruimen de mogelijkheden van beide bedrijven enorm. Fresh Connection zal makkelijker beroep kunnen doen op het (eigen) rollend materiaal van FrigorExpress, en andersom staan de Fresh Connection, vlak bij de Nederlandse grens gelegen, ter beschikking van FrigorExpress.

“Met deze samenwerking kunnen we perfect het one-stop-shop-principe aanbieden”, vertelt Fresh Connection-zaakvoerder Wouter de Koning. “Onze klanten profiteren daarvan en wij optimaliseren de ruimte in onze magazijnen. Bovendien geloven we allebei in het belang van hoge service levels voor onze klanten.”

“Als Fresh Connection wielen nodig heeft, kunnen wij meteen bijspringen. En als wij voor een uitdaging komen te staan rond het afzetten van onze vracht, kunnen we bij Fresh Connection terecht. Met de samenwerking kunnen we hen meer dan ooit een totaalpakket aanbieden”, voegt Rob de Feiter, verantwoordelijke voor FrigorExpress Nederland toe.

Fresh Connection is al meer dan 15 jaar expert in reefer cargo. Met een hoofdkantoor in Antwerpen is het perfect geplaatst om de havens van Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam te bedienen. FrigorExpress werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en focust zich op Europees koeltransport. Met het Waalse Péruwelz als thuisbasis bouwde het ondertussen vestigingen uit in Frankrijk, Nederland en Letland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.