Nieuws Antwerpen Fresh Connection verhuist en breidt uit

Fresh Connection verhuist en breidt uit

Fresh Connection verhuist en breidt uit

De logistieke sector kreeg in 2020 enkele klappen te verduren. Fresh Connection, al meer dan 15 jaar de expert in transport, stockage en distributie van bederfbare producten in Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam, wil niet aan de zijlijn blijven toekijken. CEO Wouter de Koning

Begin januari opende Fresh Connection een tweede koelmagazijn in de Transportzone Meer bij Hoogstraten, waar ook al haar eerste cold store te vinden was. Zo gingen ze van 4.750 m² naar 6.750 m² vloeroppervlakte en van acht naar elf laaddokken. Er zijn ook meer palletplaatsen voorzien. In het verleden waren dat er minder dan 3.000, maar nu breidt Fresh Connection de capaciteit uit naar bijna 5.000 palletplaatsen. Om nog beter te werk te kunnen gaan, schakelt het bedrijf over van vier naar zes temperatuurzones tussen 0° en 14°.

Naast een uitbreiding plant Fresh Connection ook een verhuis. Om dichter bij het kloppende hart van de wereldhaven Antwerpen te zijn, verhuist het bedrijf van Stabroek naar Antwerpen-Noord. Vanuit haar nieuwe kantoren aan de Noorderlaan zit Fresh Connection vlakbij de stad, invalswegen en de haven. “Daar zijn we het perfect gelegen om de havens van Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam te bedienen”, zegt ceo Wouter de Koning.

Om verwarring tegen te gaan, zal Fresh Connection enkel onder deze naam verdergaan. Het vroeger gebruikte Fresh Warehousing wordt alleen nog administratief toegepast. Ook een nieuw logo en nieuwe website horen bij de vernieuwing.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.