Nieuws Antwerpen Garage Celis vervoegt Beerens Groep

Garage Celis vervoegt Beerens Groep

Garage Celis vervoegt Beerens Groep

HOBOKEN/ANTWERPEN/AARTSELAAR – Garage Celis, sinds 1981 een gevestigde waarde in het Antwerpse, zal voor 100% deel uitmaken van de Beerens Groep. Ze zullen samen Toyota verdelen in Groot-Antwerpen. De vertrouwde Toyota-vestiging langs de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken blijft verder functioneren met het vertrouwde team en management.

In april 1981 namen zakenpartners Paul Celis en Robert Fabre de bestaande Renault-garage in Hoboken over en Garage Celis was geboren. In datzelfde jaar werd Garage Celis een officiële Toyota verdeler. Vanaf 1994 wordt de zaak gerund door Martine Sporen.

Erwin Beerens, ceo Beerens Groep: “Toyota bevestigt reeds geruime tijd zijn dominante rol op de globale automobielmarkt. De kwalitatieve aanpak vinden we ook bij dealers zoals Celis die reeds decennialang met hart en ziel hun dealership leiden.”

Martine Sporen: “We hebben gemerkt dat we het ondernemersbloed delen met dat van Beerens. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gezamenlijke troeven een verrijking zijn voor ons beiden. Wij zullen actief deelnemen aan het beleid om onze rasechte Antwerpse Toyota-groep gestalte te geven.”

Antwerpse dekking

De aanvulling van deze vestiging in Hoboken bij de twee vestigingen die reeds door Beerens geëxploiteerd worden op de Boomsesteenweg in Aartselaar en op de Noorderlaan in Antwerpen, zorgt voor een aansluitende dekking rond Antwerpen en op de as naar het noorden en het zuiden van de stad.

Koen Van den Bergh, coo Beerens Groep: “Op korte termijn zullen de teams van Beerens en Celis samensmelten en wordt er gestreefd naar een maximale synergie tussen de bedrijven. Met een ruimere voorraad, drie grote showrooms en werkplaatsen beschikken we over een completere dienstverlening.”

Beerens, dat al meer dan 25 jaar bestaat, is officieel concessiehouder van Toyota in Antwerpen en Aartselaar, van Nissan in Antwerpen, Aartselaar en Wijnegem en is Opel dealer in Zaventem. Naast het verkopen van nieuwe wagens is Beerens een verdeler van tweedehandsvoertuigen en specialist in automotive services.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.