Nieuws Antwerpen Garage Clissen en Vanden Bergh fusioneren

Garage Clissen en Vanden Bergh fusioneren

Garage Clissen en Vanden Bergh fusioneren

KALMTHOUT – Garage Clissen zal fusioneren met Garage Vanden Bergh. De twee teams zullen vanaf 2 januari 2020 samenkomen in een nieuwe concessie op de Brasschaatsesteenweg 60 in Kalmthout. Clissen&Vanden Bergh zal zo Volkswagen, ŠKODA, SEAT, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen verdelen.

Garage Clissen werd opgericht in 1963 en verzorgt de verkoop van Volkswagen en Audi. Vanden Bergh bestaat al meer dan 30 jaar en verzorgt de merken ŠKODA en SEAT. De nieuwe concessie  Clissen & Vanden Bergh zal nog steeds de verkoop en naverkoop van Volkswagen, ŠKODA, SEAT, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen verder zetten. Ook het team blijft hetzelfde, al zal er samen verhuisd worden naar een nieuwe vestiging op de Brasschaatsesteenweg in Kalmthout.

De vestiging Clissen Loenhout, die nog steeds apart staat van Clissen & Vanden Bergh, blijft Audi vertegenwoordigen.

De nieuwe concessie in Kalmthout opent zijn deuren op 2 januari. Later op het jaar staat ook nog een grote, officiële opening gepland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.