Nieuws Antwerpen Garage De Linde opent feestelijk nieuwe vestiging

Garage De Linde opent feestelijk nieuwe vestiging

Garage De Linde opent feestelijk nieuwe vestiging

fiatWie in het Antwerpse Fiat denkt, denkt meteen ook De Linde. De garage heeft Fiat in de brede regio mee groot gemaakt. De Linde opent tijdens het komende weekeind feestelijk zijn nieuw gebouwde vestiging aan de Boomsesteenweg 54 in Aartselaar. Op een steenworp van de huidige vestiging.

De Boomsesteenweg is voor alle grote automerken een ideale vestigingsplaats. De drukke passage en de relatief makkelijke bereikbaarheid hebben ertoe geleid dat nogal wat merken er hun site gevestigd hebben. De Linde, de dealer voor Fiat, Lancia en Alfa Romeo verhuisde al in 2009 van de vertrouwde vestiging in Mortsel naar de Boomsesteenweg. Alleen was de vestiging na nauwelijks enkele jaren al veel te klein geworden en keek de familie Matheussen uit naar een alternatief.

Dat werd finaal een nieuwbouw langs dezelfde Boomsesteenweg. Een locatie met een grote overdekte parking, een dakparking, een modern atelier en een ruime showroom. In het atelier zijn liefst negen hefbruggen geïnstalleerd. De Linde zal er nieuwe start kunnen nemen. De verhuis is inmiddels al achter de rug. Nu volgt de officiële opening.

Garage De Linde werd in 1962 opgericht door vader Charles Matheussen, de vader van de huidige exploitant, Carl Matheussen. Hij koos toen resoluut voor het merk Fiat en kreeg er in de loop van de jaren de merken Lancia en Alfa Romeo bij. De Linde werd ook de officiële dealer voor de bedrijfswagens van Fiat en kreeg na enkele tijd het label Fiat Professional Key-dealer toegekend.

De overname van het Amerikaanse merk Chrysler door Fiat heeft ondertussen nog meer mogelijkheden geopend voor De Linde. De garage verdeelt onderhand immers ook het hele gamma van Jeep (Renegade, Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler) en Abarth, vrij populaire merken. De nieuw gelanceerde Jeep Cherokee en de Jeep Renegade zijn vandaag heel erg in trek.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.