Nieuws Antwerpen Garage De Maeyer verhuist 3 kilometer

Garage De Maeyer verhuist 3 kilometer

Garage De Maeyer verhuist 3 kilometer

Garage De Maeyer heeft aan de Heidebaan in Sint-Niklaas de deuren geopend van de nieuwe Fiat garage. Die bevind zich drie kilometer van de vorige locatie, die te klein was geworden en waar de mobiliteit een probleem werd. Bouwbedrijf Mathieu Gijbels realiseerde de splinternieuwe garage van 1.500 m² naar een ontwerp van Archiburo Van Royen J.

Door een combinatie van een sterke knowhow en een gedisciplineerd team kende Garage De Maeyer, al bijna 60 jaar een gevestigde waarde in Sint-Niklaas, de afgelopen jaren een mooie groei.

Jacques De Maeyer, bestuurder van Garage De Maeyer: “Onze showroom en werkplaats werden stilaan te klein en ook de mobiliteit in de buurt werd steeds slechter. We willen onze klanten de beste service blijven garanderen, daarom opteerden we om een grotere, moderne garage te bouwen. We kozen er bewust voor om dichtbij onze vorige locatie in Sint-Niklaas te blijven.”

Garage De Maeyer koos ervoor om geen standaard garage te bouwen. “Met onze gezellige bar, afleverruimte en binnentuin willen we zowel onze klanten als ons personeel van de gezellige Italiaanse sfeer laten genieten.”

Vlotte verhuis

Bouwbedrijf Mathieu Gijbels nam het project in handen. “We zorgden ervoor dat het team van Garage De Maeyer volledig ontzorgd werd. Terwijl zij zich focusten op hun huidige business in de Raapstraat, leidden we alles in goede banen om hun bouwdroom te bouwen en af te werken naar de hoogste kwaliteitsnormen”, vertelt Johan Vandegaer, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels.

Garage De Maeyer is de voorbije 60 jaar gebouwd op drie generaties in de autosector. Ze bieden de merken Fiat, Fiat Professional en Mopar aan. Ook voor onderhoud en herstellingen van de FCA merken staan zij garant.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio