Nieuws Antwerpen Garage Meyvis verhuist naar Garage Van Gansen

Garage Meyvis verhuist naar Garage Van Gansen

Garage Meyvis verhuist naar Garage Van Gansen

EKEREN/KAPELLEN – Garage Meyvis uit Kapellen wordt opgenomen door Peugeot/Kia Garage Van Gansen. “Steeds meer bundelt PSA Peugeot Citroën de krachten door op één locatie, als aparte merken maar als één groep naar buiten te treden. En dat gaat nu ook hier in Kapellen en Ekeren gebeuren”, vertelt Tim Quirijnen, bestuurder van autogroep Felix.

De showroom van familie Van Gansen in Ekeren bestaat reeds sinds 1994. De verhuis kadert in een samenwerking tussen zaakvoerster Sonia Van Gansen en groep Felix, waartoe Citroën Garage Meyvis behoorde. “Vanaf januari 2020 zullen onze Citroën wagens broederlijk naast de wagens van Peugeot en Kia in de showroom in Ekeren pronken”, vertelt Tim Quirijnen van de voormalige Garage Meyvis. Dat Citroën-filiaal in Kapellen zal verdwijnen, terwijl het personeel en de wagens intrek zullen nemen op de site van Van Gansen aan de Leugenberg in Ekeren.

“Onze samenwerking is een echte meerwaarde voor al onze merken”, legt Sonia uit. “Zo zullen klanten voortaan kunnen genieten van ruimere openingsuren, 24/24 permanentie voor urgenties en een kruisbestuiving van kennis”, voegt Tim toe.

De ingang voor Citroënklanten zal zich aan de Bredeweg in Ekeren bevinden. Voor Kia- en Peugeotklanten wijzigt er niets. Omdat er plaats gemaakt moet worden voor de verhuis, zullen de oude stockmodellen met uitzonderlijke kortingen verkocht worden. Tijdens de verhuis zal Garage Van Gansen geopend blijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.