Nieuws Antwerpen Gé Simons zoekt dringend tankwagenchauffeurs

Gé Simons zoekt dringend tankwagenchauffeurs

Gé Simons zoekt dringend tankwagenchauffeurs

simonsHet Nederlandse transportbedrijf Gé Simons positioneert zich sterker op de Antwerpse markt. Het bedrijf wil verscheidene tankwagenchauffeurs aanwerven die vanuit Antwerpen, Lillo en Schoten kunnen opereren. Gé Simons opende eerder al een op- en overslagvestiging voor petrochemische producten in Geel.

Er lijkt stilaan weer wat beweging te komen in de economie. Gé Simons heeft groeisignalen onderkend op de Antwerpse markt en wil er als transporteur vastberaden doorstoten. Gé Simons is oa. gespecialiseerd in het vervoer van cryogene gassen. Dit zijn luchtgassen die bestemd zijn voor bv. de staalindustrie of de voedingsnijverheid. Het vervoer van cryogene gassen gebeurt onder ADR-certificaat en is aan bepaalde wettelijke verordeningen en procedures gebonden.

“Wij zoeken effectief op relatief korte termijn een aatnal chauffeurs die ervaring hebben met trekker-opleggers”, heet het in Hilvarenbeek.

Gé Simons is als transporteur gegroeid uit het vervoer van droge bulkproducten. In de loop van de jaren werden ook de cementindustrie en de petrochemie bediend. Het Nederlandse bedrijf nam er ook intermodale vervoeropdrachten bij en de cleaning van tanks. Op- en overslag in eigen tanks en magazijnen zoals ook in Geel gaven het bedrijf een stevige onderbouw.

Het Nederlandse transportbedrijf heeft het vervoer van cryogene gassen duidelijk als een groeisector onderkend. Enkele maanden geleden werd de Luxemburgse onderneming Dahm Gaslog Luxembourg overgenomen van het Duitse Hoyer. Dahm Gaslog Luxembourg is eveneens gespecialiseerd in het vervoer van cryogeen gas, waterstof en cylinders. Gé Simons kan op die manier de geplande strategische schaalvergroting en specialisatie in de Benelux realiseren. De vloot aan trekkers werd toen al uitgebreid met 25 eenheden. Dahm Gaslog zal in de deal overigens functioneren als partner van Gé Simons voor Duitsland.

Gé Simons stelt zo’n 250 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.