Nieuws Antwerpen Geconnecteerde co-workingspace Tech.Lounge opent in Berchem

Geconnecteerde co-workingspace Tech.Lounge opent in Berchem

Geconnecteerde co-workingspace Tech.Lounge opent in Berchem

BERCHEM – Twee jaar na Tech.Lounge Brussels zal ook Antwerpen zijn eigen geconnecteerde co-workingruimte krijgen. Zo opent Agoria Real Estate, bekend van de BluePoint businesscentra, zo’n 1.200 m2  aan werkplekken met de allernieuwste technologische toepassingen.

De BluePoint businesscentra zijn een initiatief van Agoria Real Estate, de vastgoedtak van de gelijknamige Belgische sectorale werkgeversorganisatie. De nieuwe Tech.Lounge is gevestigd op de derde verdieping van het BluePoint Antwerp Conference and Business Centre in Berchem, vlakbij treinstation Antwerpen-Berchem. De tweede inrichting komt er exact twee jaar na de eerste Tech.Lounge, gevestigd in het gebouw van BluePoint Brussels.

Het concept richt zich op start-ups, scale-ups en jonge ondernemers, evenals freelancers op zoek naar een creatieve werkplek. Het verdiep is omgebouwd tot 1.200 m2 aan co-workingruimtes, onspannings- en netwerkwerkzones, vergaderzalen en een digitale Brainstorm Lounge.

Er zijn dag- en maandpakketten mogelijk, evenals de huur van een privékantoor. On-site zijn er onthaal, Wi-Fi, IT-diensten en printingfaciliteiten ter beschikking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.