Nieuws Geen abonnementen, wel streekbier: outdoor fitnessclub schakelt versnelling hoger

Geen abonnementen, wel streekbier: outdoor fitnessclub schakelt versnelling hoger

Geen abonnementen, wel streekbier: outdoor fitnessclub schakelt versnelling hoger

ANTWERPEN, GENT – Drie jaar geleden bracht Enzo Maenhaut (31) een Amerikaans fitnessconcept naar België. Cyclo Studio is een ‘boutique fitness’, die helemaal in het teken staat van outdoor cycling. Volgende week maandag opent een vierde vestiging aan Waagnatie. “Een idyllische locatie is onderdeel van onze totaalbeleving.”

In een boutique fitness draait alles om beleving en groepsgevoel. Gedaan met de abonnementsformules en muffe gymzalen van klassieke fitnesszaken, zo oordeelde de Oost-Vlaming Enzo Maenhaut. In 2019 startte hij met Cyclo Studio in Gent.

“Tijdens de coronacrisis kwam ik op het idee van rooftop work-outs, waardoor Cyclo Studio één van de eerste fitnessstudio’s was in België die in mei 2020 opnieuw kon openen. Al snel werden pop-up events, kleinere groepslessen en online lessen aan het aanbod toegevoegd.”

 

Streekbieren

Cyclo Studio wil zich onderscheiden op de Belgische fitnessmarkt. “Dankzij de exclusieve focus op cycling kunnen we de kwaliteit van het aanbod en het materiaal garanderen. Daarnaast kiezen we bewust voor flexibele formules. Beurtenkaarten zorgen ervoor dat je niet vasthangt aan een abonnement en dat je enkel de lessen betaalt die je effectief volgt. Mijn studio is ook trendy ingericht en heeft een persoonlijke touch. In onze bar kan je verschillende Belgische streekbieren terugvinden.”

De komende jaren zal Cyclo Studio nog meer eigen studio’s openen in grotere steden en concessies in kleinere gemeenten, legt Enzo uit. “De opening van de studio in Antwerpen is een logische volgende stap in ons groeiplan, en we dromen van meer.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.