Geen autosalon in Brussel: wel expo met nieuwste elektrische wagens in Wijnegem

Tot en met 24 juni kunnen bezoekers in het Wijnegem shoppingcenter naast het ruime aanbod in de 250 winkels, kennismaken met veertien verschillende nieuwe elektrische wagens. Die staan opgesteld in de wandelgangen. (Bijna) alles mag, behalve ter plaatse een ritje maken. Kinderen en volwassenen kunnen wel racen op een speciaal aangelegd circuit voor miniatuurwagens op afstandsbediening.

De Hyundai, MG, Mustang en Kia zijn maar enkele van de verschillende merken die tentoongesteld staan. BYD (Build Your Dreams), nieuw op de Belgische markt en een merk dat iets minder bekend in de oren klinkt, tekent ook present met een mooie stand.

Voor het eerst wordt er met ‘Maxus’ ook een 100% elektrische bestelwagen geëxposeerd in de mall. “Met een divers aanbod aan elektrische wagens is de auto expo voor onze bezoekers een unieke kans om heel laagdrempelig kennis te maken met wat de automarkt te bieden heeft op vlak van elektrische wagens”, aldus Wijnegem-woordvoerder Zsofi Horvath.

“De standen zijn op bepaalde dagen ook bemand, zodat de bezoekers meteen al hun vragen kunnen afvuren op de specialisten. Voor de een is het fijn om op deze manier op de hoogte te blijven van de vergroening van de automarkt. Bezoekers die echt de intentie hebben een nieuwe elektrische wagen aan te kopen, kunnen dan weer tussen het shoppen door, al even een kijkje gaan nemen naar die toekomstige droomwagen.“

© RR

Build Your Dreams

De Auto Expo start officieel op zaterdag, al staan de auto’s er nu al. De wagens worden nog verder voorzien van technische fiches etc zodat de bezoeker daar alle relevante info kan terugvinden.

Aanwezig met hun paradepaardjes:

• Van Mossel: Hyundai, MG, Maxus, Ford en Opel

• Felix Groep: Kia Niro EV, Kia E-Soul & Kia EV6

• Build Your Dream: BYD Han, BYD Atto 3

Elke zaterdag kan je terecht bij de stand voor vragen en om eventueel een testrit te boeken.

Ben je een echte autoliefhebber en hou je van racen? Neem dan zeker deel aan de raceactiviteit. Je kan zelf racen met miniauto’s op afstandsbediening op een echt circuit in Wijnegem – Shop Eat Enjoy. Dit kan op volgende dagen: Woensdag 7 - 14 - 21 juni van 13u-19u en zaterdag 10 - 17 - 24 juni van 11u-18u. (jaa)

Website Wijnegem Auto Expo

© RR