Nieuws Antwerpen Geert De Wilde van Gosselin naar NxtPort

Geert De Wilde van Gosselin naar NxtPort

Geert De Wilde van Gosselin naar NxtPort

ANTWERPEN/DEURNE – Geert De Wilde neemt begin april het roer van Daniel Lievens over als ceo van NxtPort, het dataplatform voor de logistieke sector. Hij was tot voor kort managing director bij Gosselin Logistics in Deurne.

Onlangs beslisten Geert De Wilde en de Gosselin Group om in onderling overleg de samenwerking stop te zetten. Bij de Gosselin Group in Deurne neemt Dirk Vanhoutteghem momenteel de taken van Geert De Wilde over.

Na twee jaar lang de opstart van NxtPort te hebben geleid, heeft Daniel Lievens om persoonlijke redenen beslist om de fakkel door te geven als ceo van NxtPort. Met Geert De Wilde haalt NxtPort een nieuwe ceo binnen die zijn strepen al uitgebreid verdiend heeft in de logistieke sector. Hij bekleedde de voorbije 27 jaar leidinggevende functies bij verschillende grote logistieke bedrijven, in binnen- en buitenland.

“Deze stap voelt een beetje als thuiskomen, ik heb als bestuurder Porticom mee getransformeerd tot het huidige NxtPort”, reageert Geert De Wilde. “De logistieke sector heeft lang vastgehouden aan het traditionele kader, maar trekt steeds nadrukkelijker de kaart van de digitalisering. NxtPort is de voorbije twee jaar een belangrijke katalysator geweest voor die evolutie. Door de krachten te bundelen rond digitalisering en volop aan co-creatie te doen, overstijgt het platform de efficiëntiewinsten van de individuele bedrijven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.