Nieuws Antwerpen Gele Taxi neemt Brasschaat Taxi over

Gele Taxi neemt Brasschaat Taxi over

Gele Taxi neemt Brasschaat Taxi over

geeltjeGele Taxi uit Borsbeek heeft Brasschaat Taxi overgenomen. Marc Bours van Brasschaat Taxi was na al die jaren aan een verdiend pensioen toe. Gele Taxi breidt op die manier zijn vloot aan auto’s verder uit.

Brasschaat Taxi was met zijn vijf wagens een vertrouwde aanblik in de brede regio van Schilde, ’s Gravenwezel en Brasschaat. Heel wat trouwe klanten doen al vele jaren een beroep op het bedrijf. Frank Pellegrom van Gele Taxi onderkende het groeipotentieel van de overname en nam Brasschaat Taxi over.

Gele Taxi zet daarmee zijn expansie onverminderd verder. Het bedrijf is destijds opgezet als Peltax en spitste zich in eerste instantie toe op het vervoer van groepen. Daartoe werden minibussen ingezet. Het bedrijf beschikt ook over een VIP bus en een party bus. Enkele tijd geleden werden ook enkele taxi’s de baan op gestuurd. Voor oa. luchthavenvervoer. Met de overname van Brasschaat Taxi wordt de taxi vloot meteen verder uitgebreid.

Volgens Frank Pellegroms is de overname van Brasschaat Taxi een flinke meerwaarde voor zijn bedrijf. Overigens zal Gele Taxi onverminderd de technologische vernieuwing verder door zetten. Met wifi, betaalterminals in de auto’s, online prijzen en taxicheques.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.