Nieuws Antwerpen Gemeente en VDAB brengen meer dan twintig lokale werkgevers samen op jobbeurs

Gemeente en VDAB brengen meer dan twintig lokale werkgevers samen op jobbeurs

Foto Jan Auman

Gemeente en VDAB brengen meer dan twintig lokale werkgevers samen op jobbeurs

WIJNEGEM – De gemeente Wijnegem wil haar inwoners helpen om een job dicht bij huis, wie weet wel in eigen gemeente te vonden. Heel wat lokale werkgevers hebben al een standje gereserveerd op de jobbeurs die op donderdag 15 september plaatsvindt.

De gemeente pakte vijf jaar geleden al eens uit met een lokale jobbeurs en vond in de VDAB een partner om dit initiatief nu te herhalen. Toen kwamen vijfhonderd mannen en vrouwen langs om zich te informeren en sommigen zelfs meteen te solliciteren bij één van de zeventien aanwezige lokale bedrijven.

 

Marc Geerts (r) van Transportgroup Corneel Geerts op de vorige jobbeurs. Zijn bedrijf neemt ook dit keer deel. Foto Jan Auman

Ook dit keer wordt de jobbeurs georganiseerd in ’t Gasthuis aan de Turnhoutsebaan 199 en wel op donderdag 15 september van 16 tot 20 uur. “In onze kleine, maar bruisende gemeente zijn heel wat mooie bedrijven gevestigd die constant op zoek zijn naar nieuwe werkkrachten”, weet burgemeester Leen Wouters (N-VA).

“Wij zorgen voor een ontmoetingsplaats voor wie werk aanbiedt en wie een job zoekt. De Wijnegemse ondernemingen stellen graag hun vacatures aan jou voor en wie weet wandel jij wel buiten met de job van je dromen.”

Deelnemers

Toegang is gratis en inschrijven is niet verplicht. Deze bedrijven hebben alvast hun aanwezigheid en deelname aangekondigd: Euromat, Corneel Geerts Transportgroup, Beeckman Tuinmachines, Lambo Laboratoria, Frisomat, Rockwool, Somtrans en Luxilon Industries.

Ook de lokale politie Minos en Woonzorggroep Voorkempen sturen hun personeelsdienst. De teller van deelnemende bedrijven en overheidsinstellingen staat intussen op twintig.

Jobbeurs Wijnegem donderdag 15 september (16-20u) in ’t Gasthuis Turnhoutsebaan 199. Meer info: Jobbeurs Wijnegem

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.