Nieuws Antwerpen Geonet trots op zijn Gouden Award

Geonet trots op zijn Gouden Award

Geonet trots op zijn Gouden Award

zwemBij Geonet in Rumst genieten ze nog altijd na van hun succes bij de toekenning van de de Gouden Award voor de beste zwemvijver 2015/2016. De prijs gaat uit van de vereniging van zwembadbouwers (BSPA) en het magazine Zwembadenplus. De beoordeling gebeurde door een jury van vakbedrijven uit de zwembad- en zwemvijversector, aangevuld met tuinarchitecten en vakpers. “Het is de eerste maal dat wij aan deze wedstrijd deelnamen. We zijn dan ook bijzonder fier met deze erkenning en Gouden Award,” zegt Peter Lauwers van het bedrijf.

“We zijn gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden en zwemvijvers en zijn daarom graag adviseur over de ideale combinatie tussen een klassiek zwembad en een zwemvijver. Wij zijn bovendien exclusieve partner van Biotop, het Oostenrijkse label voor verwarmde natuurvijvers. Al onze zwembaden zijn gebaseerd op glashelder en verwarmd water, zonder enige toevoeging van chemische middelen. Dit is de basis van onze duurzame filosofie. De toekomst is immers chloorvrij: daarom kiezen wij steeds voor een zwembad zonder chloor of andere chemische toevoegingen.”

Geonet won de award op basis van zijn technische expertise. “We richten ons ook met onze zwembaden en –vijvers naar klanten die een ‘lang zwemseizoen’ verwachten, gekoppeld aan luxe en comfort op maat. Elk project wordt volgens budget en wens gerealiseerd. Een makkelijke en brede instaptrap, onderwaterverlichting, een actieve antibacteriële wand, een volautomatisch roldek, natuurlijke verwarming, specifieke materiaalkeuze voor afwerking,…”

Geonet won de prestigieuze award met de recent aangelegde demotuin aan het eigen bedrijf on Rumst. Daarin is een unieke zwemvijver gebouwd die de technische vaardigheden van het bedrijf demonstreert. Op deze manier kunnen geïnteresseerde klanten bij Geonet bekijken en bespreken hoe zij hun zwemvijver zien. De zwemvijver van 12m x 4m is opgebouwd uit een C-pools monoblok zwembad, en dit volgens het Oostenrijkse Biotop principe. De bio mineraalfilter neemt een deel van deze taak op zich. Deze blijft open en werd beplant met diverse, aantrekkelijke waterplanten om zo, als groene oase, als blikvanger in de tuin te dienen. Vanuit de biofilter wordt het water door een kleine en daardoor energiebesparende pomp in de Biotop PhosTec Upstream filter geleid, waar het bijna geheel van het fosfaat wordt gezuiverd. De zwemvijver en de overloop werden afgewerkt met ruw gekapte, Belgische blauwe hardsteen. Op het hardhouten terras is er voldoende plaats om heerlijk te zonnen en te genieten.

Geïnteresseerden kunnen de demo zwemvijver steeds op afspraak komen bekijken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.