Nieuws Antwerpen Geosparc ondersteunt heropstart horeca met efficiënte software

Geosparc ondersteunt heropstart horeca met efficiënte software

Geosparc ondersteunt heropstart horeca met efficiënte software

KONTICH/GENT – Dataspecialist Geosparc biedt met Spotbooking steden en gemeenten een kant-en-klare softwareoplossing voor het toekennen van terrasruimte. “In het kader van de heropstart is de horeca op zoek naar extra ruimte”, zegt Kris De Pril, ceo van Geosparc, onderdeel van het Kontichse Gumption Group. “Met Spotbooking maken steden en gemeenten het gemakkelijker voor horeca-uitbaters om terrasruimte aan te vragen.”

De horecasector bereidt zich volop voor op de heropening op 8 juni. Uitbaters moeten door de coronamaatregelen meer vierkante meter per klant voorzien. Bijkomende terrasruimte speelt daarin een belangrijke rol. Daarom ontwikkelde Geosparc met Spotbooking een app die ervoor zorgt dat aanvragen snel behandeld en vergund kunnen worden.

Met Spotbooking kunnen bedrijven en particulieren online de inname van openbaar domein voor bijvoorbeeld evenementen, een marktkraam of een verhuizing aanvragen. Overheidsdiensten kunnen de aanvragen snel en efficiënt adviseren, verwerken en doen handhaven.

Geosparc ontwikkelde voor Spotbooking een module voor terrasruimte. Bij de heropstart van de horeca kan die module de aanvraagprocedures voor terrasruimte aanzienlijk versnellen en verbeteren. Het is mogelijk om goedkeuringsflows op te stellen, prijzen te berekenen en de facturatie en betaling af te ronden in het systeem.

Geosparc is expert in georuimtelijke softwareoplossingen en maakt op basis van data de impact van beleidsbeslissingen voorspelbaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.