Nieuws Antwerpen Gert Van Cauwenbergh van Fingo is Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Gert Van Cauwenbergh van Fingo is Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Foto: JCI.

Gert Van Cauwenbergh van Fingo is Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Gert Van Cauwenbergh van Fingo uit Malle is de Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar. Hij haalde het in de wedstrijd van JCI District Antwerpen van de andere genomineerden Dieter Vander Velpen, Eline De Munck en Maarten Van Gool. Van Cauwenbergh volgt Bart Van Acker van Quality by Design op en vertegenwoordigt de provincie Antwerpen tijdens de Vlaamse finale op 20 mei.

Gert Van Cauwenbergh is de stuwende kracht achter familiebedrijf Fingo, een toonaangevende producent van zowel gewapende als voorgespannen betonweefsels. Hij is de derde generatie van het bedrijf dat in 1946 werd opgestart door Marcel en Gerard Van Cauwenbergh. In 1980 nam Marc, zoon van Gerard, de algemene leiding van de firma over en zorgde voor een expansie, waaronder de start van productie van gladde welfsels in 1993 en de uitbreiding naar voorgespannen welfsels in 2009. Het bedrijf heeft naast Malle ondertussen ook vestigingen in Ham (Tessenderlo) en Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem).

In een eerste reactie tijdens het online evenement reageerde Van Cauwenbergh bijzonder emotioneel. “Het is zeer leuk om te winnen. Ik wil dan ook de jury, organisatie en andere kandidaten bedanken. Maar in het bijzonder ook mijn ouders, omdat ik heel veel kansen heb gekregen, die ik natuurlijk ook genomen heb. En naast mijn vrouw, die elke dag achter mij staat, wil ik ook mijn collega’s, vrienden en familie bedanken voor de steun.”

Tot slot kreeg Gert nog enkele tips van de vorige winnaar Bart Van Acker, zodat hij met verve de provinciale eer kan verdedigen tijdens de finale op 20 mei.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.