Nieuws Antwerpen Gert Verhulst is verkozen tot Wondernemer

Gert Verhulst is verkozen tot Wondernemer

Gert Verhulst is verkozen tot Wondernemer

ANTWERPEN/SCHELLE – Via de Wondernemers Accountancy Poll van Xerius en SD Worx verkozen Vlaamse boekhouders en accountants de Wondernemer en Wonderneemster van het jaar 2019. Gert Verhulst van Studio 100 ging naar huis als Wondernemer. Isabelle Ulenaers, bekend van natuurlijke skincarelijn SELF, sleepte de award Wonderneemster in de wacht.

In september organiseerden Xerius en SD Worx samen voor het eerst een populariteitspoll voor boekhouders en accountants in Vlaanderen: de Wondernemers Accountancy Poll. Naast enkele ludieke vragen werd gevraagd naar de Wondernemer en Wonderneemster van het jaar 2019.

Op de awardshow maakte William Boeva, in aanwezigheid van 200 boekhouders en accountants, de winnaars van deze poll bekend. Studio 100 baas Gert Verhulst werd verkozen tot Wondernemer van het jaar 2019. De opbrengst van de show, zo’n 8.100 euro, gaat integraal naar De Warmste Week.

Gert Verhulst van Studio 100 staat bij de boekhouders en accountants bekend als een Wondernemer of een ondernemer die succesvol nieuwe horizonten verkent. Gert Verhulst: “Ik ben bijzonder blij met de prijs van Wondernemer die ik in ontvangst mag nemen. Ondernemen is wat ik al mijn hele leven doe. Het is niet zomaar een job, het is mijn passie. Samen met een groep gemotiveerde en getalenteerde mensen het verschil maken en er telkens opnieuw voor gaan, dat is wat ons als ondernemers drijft.”

Danny De Pourcq (Xerius) en Jo Demeulemeester (SD Worx): “Als SD Worx en Xerius willen we benadrukken dat onze (w)ondernemers elke dag op een positieve manier meerwaarde bieden aan hun klanten en oplossingen zoeken. Zo blijven ze inspireren. Met deze prijs willen we, samen met boekhouders en accountants, het Wondernemen verder stimuleren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.