Hanne kwam met haar zaak naar het Lintse centrum. Foto: Elise Belien Hanne kwam met haar zaak naar het Lintse centrum. Foto: Elise Belien

Geschenkenwinkel Violet by Hanne vindt vaste stek in het centrum van Lint

Een jaar nadat Hanne Adriaenssens haar pop-upwinkel Violet by Hanne opende, heeft ze met haar zaak een vaste plek gevonden in het centrum van Lint. Voortaan vinden de klanten haar in de Koning Albertstraat.

Midden september vorig jaar opende Hanne haar geschenkenwinkel aan de Duffelsesteenweg. “Het ging om een pop-up die ik tot in juni open heb gehouden. Daarna ben ik begonnen met dit pand aan de Koning Albertstraat in orde te brengen. In twee maanden tijd werd een voormalige bakkerswinkel omgevormd tot een hedendaagse geschenkenwinkel. Gelukkig heb ik veel hulp gekregen”, vertelt Hanne.

Foto: Elise Belien
Foto: Elise Belien

In de pop-up deed ze nog een beroep op andere ondernemers om hun zelfgemaakte producten mee in de winkel te plaatsen, nu is alles van de hand van Hanne. “Ik maak zelf de artikelen en selecteer er andere om in het aanbod op te nemen. Dit maakt het assortiment nog uitgebreider. In mijn nieuwe winkel kan ik eveneens workshops gaan geven.”

Met Hannedlettering maakt Hanne namelijk ook persoonlijke en handgemaakte wens- en geboortekaarten of huwelijksuitnodigingen. Violet by Hanne is voortaan een dag extra open. De bezoekers zijn welkom op woensdag van 14 tot 18 uur, op vrijdag van 12 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur.