Nieuws Gezocht: kandidaten voor gerenoveerd handelspand in Boom

Gezocht: kandidaten voor gerenoveerd handelspand in Boom

Foto JB

Gezocht: kandidaten voor gerenoveerd handelspand in Boom

BOOM – Binnen het beleid om het handelscentrum nieuw leven in te blazen, werden via het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Boom-Plus de voorbije jaren al enkele handelspanden aangekocht om te renoveren en weer ter beschikking te stellen. Eentje daarvan, in de Hoogstraat 27, is nu klaar voor een nieuwe handelaar/uitbater.

Onder leiding van Goed Wonen Rupelstreek heeft het gebouw een volledige renovatie ondergaan. Het handelspand omvat een gelijkvloerse verdieping met een bruto oppervlakte van 110 vierkante meter, een eerste verdieping van 55 vierkante meter en een kelder. Op de tweede verdieping komt een huurappartement van Goed Wonen Rupelstreek.

Complementair

Voor starters die zich laten begeleiden worden onder voorwaarden een huurkorting en een flexibel huurcontract voor de eerste twee jaar toegekend. Ook geïnteresseerde kopers mogen zich aanmelden. Er wordt vooral uitgekeken naar een uitbating die bijdraagt aan de beleving en de uitstraling van het centrum en die complementair is met de handelszaken in de directe omgeving. Het pand is beschikbaar vanaf 1 juni.

Kandidaturen moeten digitaal worden ingediend voor 29 april. Alle info is te verkrijgen bij de AGB-projectmanager, geert.schoofs@boom-plus.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.