Nieuws Antwerpen Ghelamco en Ceusters verwelkomen Astrea Law in The Link

Ghelamco en Ceusters verwelkomen Astrea Law in The Link

Ghelamco en Ceusters verwelkomen Astrea Law in The Link

Group Hugo Ceusters-SCMS NV heeft recent Astrea, een vooraanstaand advocatenkantoor van ruim 40 advocaten in de regio Antwerpen en Brussel, aangetrokken als huurder in het vastgoedproject The Link aan de Posthofbrug te Berchem op 650 m van Berchem station.

De  projectgrond City Link werd door Willemen in Q3 2016 verkocht aan projectontwikkelaar Ghelamco die het project omdoopte tot ‘The Link’.
Met The Link bouwt Ghelamco uit Ieper nu ook in Antwerpen aan een nieuwe leef- en werkwereld, een prototype van het kantoorgebouw van de toekomst. Uitgerust met een Office App, die ervoor zorgt dat alle diensten met een druk op het scherm van je smartphone beschikbaar worden. En gebouwd comform de hoogste comfort- en efficiëntiestandaarden. Met het BREEAM certificaat verzekert The Link een significante verbetering van de productiviteit, de concentratie, het denkvermogen en de gezondheid van al wie er straks gaat werken. Een excellente mix van akoestisch en thermisch comfort met een overvloed aan daglicht, een uitgekiende constructie en een inspirerend design moeten hier borg voor staan. De gebouwen zijn met een E Peil van 40 bovendien Bijna Energie Neutraal (BEN).

Astrea Law zal zijn intrek vanaf 1 Januari 2018 op 1.853 m² van het gebouw nemen. Hierbij anticipeert het advocatenkantoor op een forse groei.
“Astrea bestaat inmiddels 10 jaar en heeft in die periode een gestadige groei gekend van 20 tot 40 advocaten. Astrea drukt haar ambitie uit om deze groei te bestendigen door hoog gespecialiseerde én enthousiaste advocaten aan te trekken in een nieuwe en open leef- en werkomgeving die beantwoordt aan alle moderne normen van comfort, duurzaamheid en mobiliteit. Het cliënteel apprecieert de bereikbaarheid, de openheid én de duurzaamheid van kantoren zoals The Link”, zegt Ciska Servais, partner Astrea.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.