Nieuws Antwerpen Ghostbusters met handgel op Antwerpse Meir

Ghostbusters met handgel op Antwerpse Meir

Ghostbusters met handgel op Antwerpse Meir

ANTWERPEN – Voor sommigen onder ons is het jeugdsentiment, maar afgelopen weekend was realiteit op de Antwerpse Meir. De Ghostbusters gingen er de strijd aan met de onzichtbare vijand. Medewerkers van 2East Benelux liepen rond met kleine vaten van 12,4 liter ontsmettingsalcohol van Filliers Distillery op de rug om de juiste dosis ontsmettingsproduct op een veilige en contactloze manier op handen te kunnen aanbrengen.

Nadat maandag 11 mei de winkels de deuren opnieuw hadden geopend, was er zaterdag en zondag met het eerste shoppingweekend de grote beproeving. Heel wat winkeliers hadden hun voorzorgen genomen voor dit eerste koopweekend. In de stad Antwerpen werden zelfs verklede figuren ingezet om de mensen de juiste weg te wijzen, maar ook zogenaamde ghostbusters met handgel.

Het is een idee van 2East Benelux, een samenwerking tussen Ellen Rigaux, Christophe Barbé, en Tijs Vandenbroucke, allemaal actief in de eventsector. Ze ontwikkelden in het verleden al een concept rond mobiele verkoop van dranken op onder andere Moosebar XXL in het Sportpaleis Antwerpen. Nu de event-, concert- en festivalsector stil ligt, geven ze een nieuwe wending aan dit project.

“De toestellen voor de mobiele verkoop van dranken waren al aangekocht én zijn voorhanden. De knowhow en technologie is er, dus we beslisten om met hetzelfde systeem in plaats van bieren of frisdranken ook andere liquide middelen te verdelen”, vertelt Tijs Vandenbroucke. En dus bieden ze nu handgels aan op locaties waar veel mensen passeren of binnengaan.

Komende week zullen ze nog actief zijn op de Meir en één van de Antwerpse markten.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.