Nieuws Antwerpen Gillain & Co investeert in nieuw kantoorgebouw

Gillain & Co investeert in nieuw kantoorgebouw

Gillain & Co investeert in nieuw kantoorgebouw

gillainGillain & Co zet een nieuw kantoorgebouw op in Aartselaar. De groothandel in hygiënische apparatuur en componenten voor voeding en farma investeert 2 miljoen euro in het complex. “Stil zitten is achteruit gaan,” zegt bedrijfsleider Patrick Roggemans. “We draaien ondanks de crisis flink door.”

Gillain & Co is actief in de procesindustrie. Waar vloeistoffen en poeders aangemaakt worden levert het bedrijf  pipes, fittings, pompen, kleppen enz. “Wij leveren uit stock. Wij hebben daartoe een ruim magazijn dat we in 2008 helemaal vernieuwd hebben. Wij opereren nu vanuit een stofvrije warehouse inrichting voor een snelle state of the art afhandeling van de orders.”

Na de ombouw van het magazijn zijn nu de kantoren aan de beurt. De optie om het bestaande gebouw te vernieuwen werd opgegeven voor een nieuwbouw na de volledige afbraak van het oude complex. “Wij zijn in afwachting met onze bedienden gehuisvest in een nabijgelegen pand. Onze nieuwe kantoren worden normaal eind dit jaar opgeleverd.”

Patrick Roggemans onderkent de moeilijke conjunctuur in de sector. “Maar wij doen het alles bijeen nog steeds vrij goed. Wij liggen ook voor 2013 perfect op budget. Maar ik blijf voorzichtig.”

Met een omzet van pakweg 10 miljoen euro levert Gillain & Co aan nagenoeg alle voedings- en farmabedrijven uit de brede omgeving. Ook cosmetica-ondernemingen en biotechbedrijven behoren mee tot het ruime klantenbestand. De onderneming stelt 23 mensen tewerk.

Gillain & Co werd opgericht in 1875 en heeft nog steeds links met de familie Gillain.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer