Nieuws Antwerpen Global Image en Mia gaan samen

Global Image en Mia gaan samen

Global Image en Mia gaan samen

balbalHet communicatiebedrijf Global Image is verhuisd van Deurne naar Antwerpen. “Het ging ons om de synergie met webagentschap en brand designer Mia“, zegt zaakvoerder Bert Van Thilborgh. “We werkten in het verleden al vaker samen en het leek ons aangewezen om onze activiteiten te fuseren.”

In de samenwerking van Global Image en Mia is meteen een toonaangevend bedrijf gegroeid dat zijn klanten een globale benadering van de communicatie kan aanbieden. Global Image is begonnen als een uitgever en naderhand verder uitgegroeid tot een modern geavanceerd PR- en persbureau. Global Image organiseert productplacements, persconferenties, , promotiecompagnes, publiciteitsstunts enz.

Mia van Paul Embrechts is al 15 jaar actief als webdesigner en specialist in sociale media. Het bedrijf gaat er prat op dat het de hele cyclus beheerst van de creatie van de site tot de online marketing. De grafische afdeling doet vooral aan brand design en heeft in dit opzicht eveneens een sterke reputatie opgebowud..

“Wij kunnen potentïële klanten in onze versterkte samenwerking vandaag een nog ruimer gamma aan producten aanbieden”, zegt Bert Van Thilborgh. “Dat is een echte meerwaarde, menen we. Men heeft het al eens over de 360 graden benadering. Wat anderzijds niet hoeft te betekenen dat je als klant de totaliteit van het aanbod moet nemen. Wie het enkel om PR te doen is kan ook nog bij ons terecht. Vanzelfsprekend. Overigens blijven de merknamen afzonderlijk bestaan. Zowel de brand heroes van Mia als onze eigen merknaam Global Image dus.”

De nieuwe groep stelt vandaag aan de Frankrijklei 24 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.