Nieuws Antwerpen Go4Electric neemt Ecomobiel Antwerpen over

Go4Electric neemt Ecomobiel Antwerpen over

Go4Electric neemt Ecomobiel Antwerpen over

ANTWERPEN – GO4ELECTRIC, de one-stop-shop voor elektrische mobiliteit op twee wielen, voegt met de overname van Ecomobiel Antwerpen de provincie Antwerpen toe aan het lijstje van vestigingen. Dankzij deze overname en de opstart van het verkooppunt in Aalst vorig jaar is GO4ELECTRIC nu de grootste nationale aanbieder van e-mobility in België.

Gezien de naamsbekendheid wil GO4ELECTRIC Ecomobiel als sterk merk behouden en wordt deze niet volledig verwijderd. Zowel Roby als Sus draaien nog enkele maanden mee om de overdracht te faciliteren, al zal het team van Leuven de vestiging in Antwerpen mee ondersteunen in deze overgangsperiode.

“We nemen met deze overname niet alleen de provincie Antwerpen erbij, maar ook de geschiedenis van de oprichters Roby en Sus”, vertelt zaakvoerder Christophe Tassenon. “Ik wil hen dan ook bedanken voor alle inspanningen die zij sinds 2003 leverden om van Ecomobiel een gevestigde waarde te maken in Antwerpen.”

Vernieuwd aanbod en winkel

Het bedrijf wil het bestaande aanbod verfijnen en zich focussen op enkele specifieke merken die de juiste oplossing bieden. Met kwaliteit, prijs, maar ook after sales als belangrijkste maatstaven. De winkel werd volledig opgefrist en is nu terug open. Op 26 maart volgt de officiële opening.

GO4ELECTRIC groeide sinds 2012 uit tot een volwaardige shop met oplossingen voor mobiliteit. Het bedrijf werkt zowel B2C als B2B en is invoerder, distributeur en verdeler van bekende merken zoals Segway, Ninebot, Zero Motorcycles, Niu, Super Soco en Klever.

De overname van Ecomobiel Antwerpen creëert ook nieuwe jobs voor GO4ELECTRIC. Zo is het bedrijf nog op zoek naar jonge, gemotiveerde verkopers met een passie voor techniek en mobiliteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.