Nieuws Antwerpen Godevaart Gereedschappen verdubbelt in oppervlakte

Godevaart Gereedschappen verdubbelt in oppervlakte

Godevaart Gereedschappen verdubbelt in oppervlakte

BRASSCHAAT – Er begint een nieuw hoofdstuk voor Godevaart Gereedschappen. Het familiebedrijf laat na 22 jaar het winkelpand aan de Veldstraat achter voor het voormalige garagegebouw aan de Bredabaan 745 in Brasschaat. Dat is meer dan dubbel zo groot.

Met het oog op groei en een betere service naar de klanten, brengt Godevaart Gereedschappen haar winkel, kantoren, magazijn en servicedienst samen op één locatie.

“In onze onestopshop vinden klanten alles wat ze nodig hebben, maar niet van alle merken. We gaan voor een eenvoudig winkelconcept om de klanten geen keuzestress te bezorgen.  Ze ontdekken hier alle professionele gereedschappen om hun job goed te kunnen doen. En bovendien hebben we hier een eigen parking voor de deur”, zegt zaakvoerders Evert Eyckerman.

Daarnaast beschikt Godevaart Gereedschappen over een eigen installatie-, plaatsings- en onderhoudsdienst. Maar de nieuwe site biedt nu de mogelijkheid om verder uit te breiden. Zo is de afdeling magazijn- en atelierinrichting nieuw in het aanbod.

Geen onbekende

Bij Godevaart Gereedschappen werken in totaal 16 mensen. Evert Eyckerman is nu 5 jaar zaakvoerder, samen met zijn partner Annick Swolfs. De familie Eyckerman is geen onbekende in de ondernemerswereld. In de loop der jaren heeft ze nog andere bedrijven voortgebracht, zoals In ‘t Zonneke in Antwerpen, Pro Garden in Brasschaat en Machineland Eyckerman in Ekeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.