Nieuws Antwerpen Goedhart Repro maakt ingewikkelde bouwplannen tastbaar

Goedhart Repro maakt ingewikkelde bouwplannen tastbaar

Goedhart Repro maakt ingewikkelde bouwplannen tastbaar

goedhart3D breekt zowat overal door. Zeker ook in de reprografische wereld. De groep Goedhart Repro spitst zich in dit opzicht toe op het printen van 3D-structuren voor de bouwsector.

Bouwplannen en grote bestekken. Vaak onoverzichtelijke papieren rompslomp die niet direct een kijk geeft op het eigenlijke bouwontwerp. Een 3D-structuur is daar het antwoord op. Dan kunnen zowel de architecten, de bouwbedrijven als de bouwheren meteen een beeld krijgen van wat het finale project moet worden.

3D is voor Goedhart Repro dan ook zoveel als een doelgerichte diversificatie uit de digitale reproductie van documenten. Het reprografisch bedrijf uit het Nederlandse Helmond heeft zich systematisch verder opgewerkt in de dienstverlening aan aannemers, architecten en ingenieurs en opereert sinds kort ook vanuit vier vestigingen in Vlaanderen. In Geel werd de temperatuur even getest. Ondertussen opereert Goedhart Repro vanuit de Antwerpse hoofdzetel ook in Gent en Leuven. Het laat zich aanzien dat er in de komende jaren nog meer vestigingen in Vlaanderen komen.

“We draaien voluit” geeft kantoorverantwoordelijke Mark Verlinden in Antwerpen aan. “We hebben meer dan onze handen vol. Met onze prints kunnen we de klanten ingewikkelde problemen of constructies tastbaar uitleggen en het project begrijpelijk maken. Iedereen die kennis maakt met onze prints is er meteen heel enthousiast over. Ze zien nu details die ze vroeger helemaal niet konden zien.”

Duur? Helemaal niet. De gemiddelde prijs van een 3D-print varieert van 400 tot 2000 euro. Kleine elementen kunnen al vanaf 50 euro uitgeprint worden.

In de onderscheiden vestigingen van Goedhart Repro in Vlaanderen werken vandaag 20 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.