Nieuws Antwerpen Goldfish Industries bediende elke dag 1400 gasten

Goldfish Industries bediende elke dag 1400 gasten

Goldfish Industries bediende elke dag 1400 gasten

katoenhutshutsHet zijn me de dagen wel geweest. De feestelijkheden rond 160 jaar Katoen Natie hebben duizenden klanten en relaties naar Linkeroever gelokt. Er werd met veel bewondering op gekeken naar de kleurrijke wereld die Fernand Huts opgetrokken had rond de hoofdzetel van zijn bedrijf. Maar vooral ook: er werd lekker gegeten en gedronken.

Elke dag 350 gasten aan tafel verzorgen is niet evident. Zeker niet omdat ze in feite op vier verschillende plaatsen naeen mochten aanschuiven. Het ging dus de facto om 1400 gasten die allemaal bediend moesten worden.

Het restaurant Brebonna heeft in dit opzicht zijn beste beentje voorgezet en daarvoor ook algemene lof gekregen. Maar een restaurant moet dan ook …. over 1400 borden, tassen, messen, lepels, vorken ….. kunnen beschikken. En omdat die feestelijkheden dagen na elkaar doorgingen moest alles d’r ’s anderendaags ook weer netjes bij liggen.

Daar kwam Jonathan Geerinckx in beeld. Met zijn twee bedrijfjes, Goldfish Industries en Dishwash  uit Kruibeke stond hij al die tijd in voor de cateringmaterialen en de afwas. Drie weken aan één stuk. Goldfish Industries doet aan party rental. Het bedrijfje levert op bestelling alle materialen die nodig zijn voor een evenement. Dishwash ruimt alle materiaal naderhand weer op, neemt het mee, wast het af en bracht het naderhand weer aan voor een volgende feestelijke dag.

“De festiviteiten van Katoen Natie gaven ons de kans om onze recent volledig gesplitste activiteiten te laten zien”, zei Jonathan Geerinckx, de zaakvoerder van Goldfish Industries en Dishwash. “Wij hebben bewezen dat we de grootste feesten aankunnen zonder te moeten inleveren op de kwaliteit van onze materialen of onze diensten.”

Goldfish Industries leverde in dit opzicht alle cateringmateriaal voor de verschillende thema’s. Zo steigerhouten meubilair voor de tea-time, een strakke lounge voor het aperitief, vintage meubilair voor de spiegeltent enz.

Dishwash bracht van zijn kant de logistiek en het transport in om het cateringmateriaal de uren na de festiviteiten  op te halen en weer proper te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.