Nieuws Antwerpen Goldfish Party Rental breidt uit

Goldfish Party Rental breidt uit

Goldfish Party Rental breidt uit

KRUIBEKE – Goldfish Party Rental uit Kruibeke heeft haar pand met meer dan een derde vergroot. Er kwam een extra magazijnunit en kantoorruimte bij. De uitbreiding is een logisch gevolg na de overname van Trendyrent in maart.

Vorige maand las u op Made in Antwerpen al over de overname van het Turnhoutse Trendyrent door Goldfish Party Rental. Na jaren van groei wilde het Kruibeekse bedrijf haar marktpositie versterken en zich beter in de Kempense en Limburgse regio nestelen. De overname brengt nu een heleboel extra huurmateriaal en meubilair met zich mee.

Jonathan Geerinckx, zaakvoerder Goldfish Party Rental: “Ook wijzelf blijven investeren in ons eigen assortiment. Zo komt er midden april een nieuwe levering aan. In die context is een extra magazijnunit meer dan welkom. De extra kantoorruimte biedt dan weer plaats voor het team dat in januari nog werd uitgebreid.”

Goldfish Party Rental werd in 2012 opgericht en specialiseert zich in het verhuren van materialen voor feesten en evenementen voor zowel particulieren als professionals. Na de overname werken er in totaal 12 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.