Nieuws Antwerpen GOOD !D bereikt twee mijlpalen

GOOD !D bereikt twee mijlpalen

GOOD !D bereikt twee mijlpalen

BRECHT – Na drie jaar lanceert GOOD !D een wetenschappelijk onderbouwde productenlijn. Onder de noemer pharma.pet biedt de hondenkoekjesfabrikant uit Brecht 18 voedingssupplementen aan die de gezondheid van honden ondersteunen. Daarnaast kreeg het eigen merk hupple groen licht voor export naar China.

GOOD !D is producent van premium snacks voor katten en honden, zowel voor dierenspeciaalzaken als voor het eigen merk hupple. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en produceert vandaag zo’n 1,5 miljoen koekjes voor honden en katten per dag. De afgelopen 3 jaar werd meer dan 1 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van de nieuwe productielijn pharma.pet die nu gelanceerd wordt.

Pharma.pet omvat 18 voedingssupplementen voor allerlei kwaaltjes. Deze moeten het toedienen van medicatie aan honden vergemakkelijken en hun gezondheid optimaliseren. De producten zijn onder te verdelen in vier categorieën: supports (voedingssupplementen voor een kuur), supplements (supplementen die helpen de gezondheid te behouden), multivitamin (vitaminen en mineralen) en transporter (een omhulsel om medicatie in te verstoppen).

Groen licht

In 2006 lanceerde GOOD !D zijn eigen merk hupple, dat intussen ook al op de internationale markt verkrijgbaar is. Vorige week kreeg het bedrijf groen licht voor export naar China.

“Na enorme investeringen gedurende verschillende jaren zouden de autoriteiten tot drie maal toe voor de goedkeuring op bezoek komen, maar allerlei externe factoren stelden dit telkens uit. Nu is GOOD !D eindelijk goedgekeurd, en mag het mee gaan genieten en hopelijk ook oogsten waarvoor het tien jaar gevochten heeft”, vertelt oprichter Manuel Goossens. “Met zowel hupple als pharma.pet streven we ernaar om wereldwijd een nichespeler te worden met innovatieve en kwalitatieve producten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.