Nieuws Antwerpen Good Morning Metropool opgestart

Good Morning Metropool opgestart

Good Morning Metropool opgestart

pratenDe Antwerpse binnenstad had ongetwijfeld nog ruimte voor een nieuwe netwerkorganisatie. Vijf enthousiastelingen sloegen daarom de handen ineen en zetten Good Morning Metropool op, een netwerk dat geïnteresseeerde ondernemers, zelfstandigen en start-ups wil bijeenbrengen. Zij geven elkaar voortaan om de twee maanden rendez-vous.

Ann Ghyssaert, Katrien Van Looveren en Erik Man van SD Worx, Bart Van Zele van Halito en Werner De Groof van de Bank van Breda onderkenden al veel langer de lacunes die je als ondernemer in het centrum van Antwerpen kunt ondervinden. Daar was volgens hen dringend nood aan een contactpunt waar je als geïnteresseerde ondernemer terecht kunt. Met Good Morning Metropool is het hen erom te doen gepassioneerde mensen bijeen te brengen en daar een heus netwerk op te bouwen.

“Wij hebben ondertussen al een eerste ontmoeting achter de rug”, zegt Ann Ghyssaert. “We kregen daarbij voor de eerste keer zelfs 65 mensen bijeen. Volgens mij toch wel een opmerkelijk succes. Er waren 90 inschrijvingen, dus er is nog duidelijk ruimte voor groei.”

Het gaat erom dat Good Morning Metropool vooral doelgerichte mensen wil bijeenbrengen, zakenlui die snelle beslissingen nemen en concreet tewerk gaan. Geen oeverloos gepraat maar daden.  Het netwerk wil zich installeren in Antwerpen centrum, de omgeving van de Singel en de A12.

“Onze volgende bijeenkomst is gepland voor 26 april e.k. Iedereen is welkom,” zegt Ann Ghyssaert nog. Ann kan bereikt worden op 0473/724 423

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.