Nieuws Antwerpen Google erkent Humix als partner

Google erkent Humix als partner

Google erkent Humix als partner

google_analytics_v2_new_returning_visitorsHet digitale agentschap Humix is gespecialiseerd in de combinatie van digitale marketing en user experience. Het bedrijf uit Kontich doet aan traffic optimalisation, online adverteren, user experience en webanalyse.

Na een strenge selectieprocedure werd Humix officieel erkend als Google Analytics Certified Partner (GACP). Hiermee bevestigt Google zijn vertrouwen in de ervaring en kennis van de Humix consultants op het vlak van complexe analyse implementaties, analyses en website optimalisaties.

Samenwerken met een certified partner biedt heel wat voordelen waar de klant mee van kan profiteren. Zo heeft Humix nu rechtstreekse contacten binnen het Google Analytics team die hen op de hoogte brengen van de nieuwste updates en features. Ze kunnen ook op uitgebreide support rekenen van de GACP community waarin diverse Google Analytics experts wereldwijd in actief zijn.

Met een Google Analytics Certified Partner samenwerken biedt ook de garantie dat de consultants die ingeschakeld worden over de nodige ervaring beschikken. Ze  kunnen tevens terugvallen op een uitgebreid kennisnetwerk en op ondersteuning van Google zelf. De Humix consultants zijn mee met de laatste ontwikkelingen binnen Google Analytics en kunnen je advies uitbrengen  bij een implementatie op maat van de bedrijfsdoelstellingen van de klant.

Slechts 5 andere bedrijven in België mogen die de GACP-badge mogen gebruiken, stelt Lonneke Spinhof van Humix nog..

Humix behoort tot de Cronos Groep in Kontich en heeft op relatief korte tijd een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. De specialisten van het bedrijf werkten al voor Vacature, de federale overheid, Scarlet en ICI Paris XL. De analyse van het gedrag van de klanten op de onderscheiden websites geeft de exploitanten van de website toegang tot onvermoede informatie.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.