Nieuws Antwerpen Google roept Edegemse Localyse uit tot Premier Partner

Google roept Edegemse Localyse uit tot Premier Partner

Google roept Edegemse Localyse uit tot Premier Partner

EDEGEM – Vijf jaar geleden jaar na de oprichting is Localyse uitgegroeid tot Google Cloud Premier Partner. Bovendien mag de onderneming uit Edegem, met ook een vestiging in het Nederlandse Bodegraven, zich vandaag marktleider voor Google Maps in de Benelux noemen.

In november 2014 richt Chris Hoogwys Localyse op. Het bedrijf creëert producten op basis van Google Maps en ondersteunt haar klanten bij het ontwikkelen van eigen locatiegebaseerde (web)applicaties. Een voorbeeld is de jobsite van VDAB. Die maakt gebruik van Google Maps API’s zodat werkzoekenden op zoek kunnen gaan naar een job dicht bij huis.

Chris Hoogwys: “We hebben vijf succesvolle jaren achter de rug. Onze omzet en het aantal medewerkers verdubbelde op jaarlijkse basis. In Nederland ondersteunen we intussen 50 procent van de hardst groeiende bedrijven. Dat we voor Google Maps nu nummer één in de Benelux zijn, is bijzonder knap. En met het Google Cloud Premier Partnership wordt onze expertise extra bevestigd.”

Onestopshop

Begin 2019 kwam Bart Suy als managing partner en coo aan boord om mee de verdere groeiambities te realiseren. Naast de Google Maps-activiteiten gaan die ook de richting van Google Cloud en Google G Suite uit.

“Met Google Cloud ondersteunen we bedrijven in hun transitie naar de cloud. En met G Suite bieden we bedrijven tools aan die samenwerking stimuleren en zo de efficiëntie en productiviteit van hun teams verhogen. Hoe langer, hoe meer willen we een onestopshop zijn voor bedrijven die gebruik maken van Google-technologie”, aldus Bart Suy.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.