Nieuws Antwerpen Gosselin breidt opslagplaats in Deurne uit

Gosselin breidt opslagplaats in Deurne uit

Gosselin breidt opslagplaats in Deurne uit

DEURNE – Na een eerste uitbreiding in 2017, voegt Gosselin opnieuw extra units toe aan de selfstorage in Deurne. De opslagplaatsen van 6 tot 60 m³ zijn erg in trek bij particulieren en bedrijven.

Op de plaats waar vroeger de Crown stopkesfabriek was, aan de Merksemsesteenweg, bouwde Gosselin in 2014 een selfstorage.

“We zijn gestart met 200 opslagplaatsen”, zegt Philip Corens van Gosselin. “Op 2 jaar tijd waren alle units echter al verhuurd en breidden we uit met 50 extra plaatsen. Ook deze geraakten snel volzet, en vandaag openen we 70 extra units, goed voor een totale opslagruimte van bijna 7.300 m³.”

Ondertussen werd ook de Exclusive Car Storage geopend. Die voorziet meer dan 70 ruime, veilige en overdekte parkeerplaatsen voor exclusieve wagens.

Service en netheid

Particulieren en bedrijven huren de ruimtes voor langere periodes. Sommigen van hen zijn er al sinds de start klant. Velen zijn verzamelaars van wie de hobby grote proporties heeft aangenomen. Anderen zijn kleine handelaars die de opslagplaats als magazijn gebruiken. Voor een ander deel is het een oplossing om het papieren archief weg te bergen.

“Ze stellen vooral de service en de netheid van het gebouw op prijs. Verder is het gebouw verwarmd, zodat de goederen niet blootgesteld worden aan extreme temperatuurverschillen. Er is ook camerabewaking voor de veiligheid.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.