Nieuws Antwerpen Gosselin Group neemt CrossTainer over

Gosselin Group neemt CrossTainer over

Gosselin Group neemt CrossTainer over

gosselinDe logistieke groep Gosselin heeft het groupagebedrijf CrossTainer helemaal overgenomen. CrossTainer is als logistieke onderneming vooral georiënteerd op China en India. Binnen de Gosselin Group zal CrossTainer aangestuurd worden door Geert De Wilde.

CrossTainer is al verscheidene jaren sterk aanwezig in China en India en was in dit opzicht al veel langer een partner voor de Gosselin Group. Die nam in 2012 een participatie in het bedrijf. Door de 100%-overname kan CrossTainer nu voluit mee opgenomen worden in de langetermijnstrategie van de Gosselin Group.

De Gosselin Group is destijds opgestart als een verhuisfirma maar is in de contracten voor het Amerikaanse leger geleidelijk aan uitgebouwd tot een volwaardig logistiek bedrijf. De groep is vandaag actief in meer dan 30 landen en biedt er met zijn 48 kantoren en 700 personeelsleden via zijn divisies Gosselin Moving, Gosselin Logistics en Gosselin Services een volledig dienstenpakket aan in de logistieke sector. De ingebruikname van een eigen overslagterminal op het Albertkanaal in Deurne heeft de faciliteiten van het bedrijf nog versterkt. In die mate dat de divisie Logistics de historische kern van het bedrijf, de divisie Moving langzaam overschaduwt.

CrossTainer zelf werd door Thierry Légère en Wallace Theung als logistiek bedrijf afgesteld op China en India. Het bedrijf garandeert zijn klanten een 24/7 service en een snelle dienstverlening.

Geert De Wilde die eerder aan de slag was bij SDV, Portilog, Porticom en Geodis zal het bedrijf leiden vanuit de Gosselin Group. De Gosselin Group zelf wordt aangestuurd door Marc Smet. De divisie Logistics is in handen van Walter Van Mechelen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.