Nieuws Antwerpen Gosselin Group opent self storage

Gosselin Group opent self storage

Gosselin Group opent self storage

corens De Gosselin Group heeft een innovatieve self storage geopend voor particulieren en bedrijven in Deurne. De groep nam enkele tijd terug de site en de magazijnen over van het nabijgelegen Crown Cork dat eerder gesloten werd en bouwt die verder uit met een nieuwe opslagplaats van meer dan 3500 vierkante meter.

Momenteel zijn er 273 beveiligde units geïnstalleerd maar de mogelijkheid is ingepland om die capaciteit in de toekomst nog te verdubbelen. “Steeds meer bedrijven onder onze klanten stelden ons de vraag of de stockage van hun archieven ook binnen onze mogelijkheden lag,” zegt Marc Smet, de CEO van de groep. “Daarnaast kwam er de vraag van particulieren om hen te helpen bij de tijdelijke opslag van hun goederen tijdens verhuizingen, een sector waar we al sinds onze oprichting actief in zijn.”

Ook voor expats die het land uitgaan of die tijdelijk in België komen wonen is de opslagruimte een handige oplossing.

Philip Corens, de storage manager van de groep:  “veiligheid van goederen tijdens de opslag primeert bij onze groep. Zo zijn alle units bovenaan afgesloten en krijgt elke gebruiker een eigen toegangscode en slot. De units zijn 24/7 tussen zes uur ’s morgens en 20 uur ’s avonds toegankelijk. De huurtermijn is minimum één maand en kan voor onbepaalde tijd verlengd worden.”

De Gosselin Group is al meer dan 80 jaar actief in nationale en internationale verhuizingen. Het bedrijf telt 48 kantoren in 32 verschillende landen. Naast verhuizingen omvatten de kernactiviteiten warehousing, handling en distributie, packing en unpacking, douaneformaliteiten, forwarding en container terminal activiteiten.

De groep is structureel opgebouwd rond twee divisies, Gosselin Mobility en Gosselin Logistics. De groep heeft zijn internationale doorbraak waargemaakt bij de verhuis van het Amerikaanse bezettingsleger uit Duitsland. Gosselin telt vandaag meer dan 800 mensen tewerk. Daarvan 400 in Antwerpen.

Foto: Philip Corens.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.